Το Κέντρο Μεταμόσχευσης μαλλιών “Hair Anaplasis” αποτελεί εξειδικευμένο τμήμα του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής “Αισθητική Ανάπλαση”. Στο ενεργητικό μας έχουμε εκατοντάδες επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών, με απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Χρησιμοποιούμε τις σύγχρονες μεθόδους FUE, FUT STRIP ή και συνδυασμό τους.

μεταμοσχευση μαλλιων

Τι είναι η μεταμόσχευση μαλλιών?

Με τη μεταμόσχευση μαλλιών γίνεται μεταφορά υγιών τριχοθυλακίων από το πίσω μέρος του κεφαλιού (δότρια περιοχή), στις περιοχές που υπάρχει αραίωση του τριχωτού της κεφαλής (δέκτρια περιοχή), όπως η μετωπιαία γραμμή τριχοφυΐας, η κορυφή, το πάνω μέρος του κεφαλιού, κ.α.. Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία και απαιτείται ιδιαίτερη εξειδίκευση κι εκπαίδευση, εμπειρία, αισθητικό κριτήριο και άριστη αντίληψη για την φυσικότητα του αποτελέσματος.

Καλέστε μας στο 2106985678 για να προγραμματίσετε το προσωπικό σας ραντεβού!

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων εφαρμόζονται κυρίως δύο μέθοδοι: η FUE και η FUT-STRIP. Ανάλογα με τον ασθενή, θα επιλεγεί από τον πλαστικό χειρουργό και με βάση τις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου, η μία, η άλλη ή και συνδυασμός των 2 αυτών τεχνικών. Άλλες τεχνικές εφαρμόζονται σπανιότερα σε εξειδικευμένα σπάνια προβλήματα απώλειας τριχών.

μεταμοσχεθση μαλλιων

Δείτε περισσότερα αποτελέσματα από περιστατικά μας

 

Τι είναι η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών FUE?

H τεχνική μεταμόσχευση μαλλιών FUE αποτελεί μια ιδιαίτερη τεχνική της εμφύτευσης μαλλιών, κατά την οποία η λήψη των τριχοθυλακίων γίνεται με την τεχνική τρίχα-τρίχα. Στην τεχνική FUE, τα τριχοθυλάκια λαμβάνονται ξεχωριστά το καθένα, από διάφορα σημεία της δότριας περιοχής στο πίσω τμήμα του κεφαλιού. Ενδείκνυται σε περιπτώσεις που ο ενδιαφερόμενος θέλει να έχει κοντοκουρεμένο μαλλί καθώς είναι μια μέθοδος που δεν αφήνει ουλή.

Περισσότερα για την μέθοδο FUE

Δείτε την μεταμόσχευση μαλλιών FUE στο παρακάτω βίντεο!

 

Τι είναι η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών FUT?

Η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUT χαρακτηρίζεται από τη λήψη μικρής ζώνης τριχοφυΐας από τη δότρια περιοχή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Τα τριχοθυλάκια διαχωρίζονται ένα-ένα στο μικροσκόπιο και τοποθετούνται με προσοχή τρίχα-τρίχα στη δέκτρια περιοχή. Στη δότρια περιοχή το δέρμα συγκλείνεται με ιδιαίτερη τεχνική και η ουλή είναι δισδιάκριτη και πρακτικά “αόρατη”. Η μέθοδος FUT-Strip ενδείκνυται σε περιπτώσεις που προέχει η μεγάλη πυκνότητα της νέας τριχοφυΐας.

Περισσότερα για την μέθοδο FUT

Δείτε την μεταμόσχευση μαλλιών FUT στο παρακάτω βίντεο!

Ποιο είναι το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών?

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών κυμαίνεται σε πολύ λογικά και προσιτά επίπεδα, δεδομένης και της ιδιαίτερης οικονομικής συγκυρίας στη χώρα μας.

μεταμοσχευση μαλλια

Γιατί να επιλέξετε τη HAIR ANAPLASIS?

 • Εμπειρία άνω των 20 ετών στις μεταμοσχεύσεων μαλλιών

 • O πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 1988 με βαθμό πτυχίου “άριστα”. Ασχολείται με την Αισθητική Χειρουργική και ιδιαίτερα με τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών περίπου 25 χρόνια.

 • Απευθύνεστε απευθείας στον γιατρό που θα σας αναλάβει και όχι απρόσωπα σε κάποια εταιρεία.

 • Είμαστε ιατρικός χώρος που υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας και όχι εμπορική εταιρεία.

 • Οι περισσότεροι πελάτες μας έχουν έρθει από άλλους ευχαριστημένους πελάτες.

 • Επιλέγουμε τα περιστατικά με αυστηρότητα, ειλικρίνεια κι ιατρικά κριτήρια.

 • Αφιερώνουμε όσο χρόνο χρειαστεί σε κάθε μεταμόσχευση και δεν κάνουμε “μαζική παραγωγή”.

 • Ο ίδιος Πλαστικός Χειρουργός, ο κύριος Αθανάσιος Χριστόπουλος, θα σας ενημερώσει, θα σας κάνει τη μεταμόσχευση και θα σας
  παρακολουθήσει μέχρι να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα.

 • Το προσωπικό της Κλινικής είναι άρτια εκπαιδευμένο κι εξειδικευμένο στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

 

Καλέστε μας για το προσωπικό ραντεβού σας για ενημέρωση!

Κάντε το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών με φυσικό αποτέλεσμα. Καλέστε μας για να προγραμματίσετε το προσωπικό σας ραντεβού και να ενημερωθείτε από τον πλαστικό χειρουργό.

Καλέστε μας στο 2106985678 για να προγραμματίσετε το προσωπικό σας ραντεβού!

 

Φόρμα επικοινωνίας

  Όνομα (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Τηλ

  Επιθυμώ το ραντεβού μου να είναι κατά προτίμηση τις ακόλουθες ημέρες της εβδομάδας:

  ΔευτέραΤρίτηΤετάρτηΠέμπτηΠαρασκευή

  Και την ακόλουθη ώρα:

  Ενδιαφέρομαι για απλή ενημέρωσηΕνδιαφέρομαι για εφαρμογήΕνδιαφέρομαι και για τα δύο

  Σχόλια

  To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.