Η “Hair Anaplasis” κάνει ειδική προσφορά στους πελάτες του διαδικτύου για ιατρική μεταμόσχευση μαλλιών με τιμή που αρχίζει μόνο από 950 ευρώ, θέλοντας να ευχαριστήσει το μεγάλο ενδιαφέρον ατόμων που ενδιαφέρονται για εμφύτευση μαλλιών και επιλέγουν την Hair Anaplasis μέσω διαδικτύου και κατανοώντας την ανάγκη κι επιθυμία βελτίωσης της εμφάνισης ανδρών και γυναικών, παρά την ιδιαίτερη οικονομική κατάσταση. Η προσφορά είναι στην τελική τιμή και περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία, από την ενημέρωση μέχρι και την μετεπεμβατική παρακολούθηση.

                                                           Διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών

επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών

Η μεταμόσχευση μαλλιών έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς αντιαισθητική ουλή.

       Πριν την μεταμόσχευση μαλλιών                                     Μετά την μεταμόσχευση μαλλιών

πριν μεταμόσχευση μαλλιών

                      μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών

 

Η “Hair Anaplasis” είναι εξειδικευμένο τμήμα εμφύτευσης μαλλιών του Κέντρου Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής «Αισθητική Ανάπλαση» στην Αθήνα. Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι σημαντικό τμήμα της αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής που απαιτεί γνώσεις, εμπειρία και εξειδίκευση για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος, με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια σε Ελλάδα, Αγγλία και Αμερική, έχει την προσωπική φροντίδα και επιμέλεια σε κάθε περιστατικό εμφύτευσης μαλλιών. Μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα του, επιτυγχάνει φυσικό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τις προηγμένες τεχνικές:

FUE

FUT STRIP

FUT – FUE Combo

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Μεταμόσχευσης μαλλιών “Hair Anaplasis” είτε συμπληρώνοντας την σελίδα με τη φόρμα επικοινωνίας, είτε στο email anaplasis@a-a.gr είτε τηλεφωνικά στη Γραμματεία μας στο 210 6985678