Το κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών είναι ένας βασικός παράγοντας επιλογής, αλλά ο υπέρτατος στόχος της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι η φυσικότητα και η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Τα άτομα που έχουν πραγματοποιήσει μια μεταμόσχευση μαλλιών στην Hair Anaplasis διαπίστωσαν ότι τα χρήματά τους αξιοποιήθηκαν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο κι απέδωσαν το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να γνωρίζει ότι κυκλοφορούν διάφορες “προσφορές” και “μεγάλες εκπτώσεις”, οι οποίες κρύβουν όμως “μικρά γράμματα”, τα οποία αυξάνουν εντέλει το τελικό κόστος ή δεν αποδείδουν το καλύτερο αποτέλεσμα ή και τα δύο μαζί.

Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να ζητά αναλυτική ενημέρωση από τον πλαστικό χειρουργό κι όχι από έναν “πωλητή” άσχετο με την ιατρική, να γνωρίζει ακριβώς ποιος εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός θα κάνει την επέμβαση, πόσα τριχοθυλάκια (όχι τρίχες) απαιτούνται για καλαίσθητο και φυσικό αποτέλεσμα καθώς και ποια είναι η κατάλληλη τεχνική για την περίπτωση του με βάση την τριχοφυία του, το lifestyle του και τις επιθυμίες του.

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι ακριβή διαδικασία;

Το “ακριβό” ή το “φτηνό” έχει πάντα σχέση με την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας και με το τελικό αποτέλεσμα. Στην ουσία, για να κριθεί κάτι ως “ακριβό” θα πρέπει να συγκριθεί με την παροχή αντίστοιχων υπηρεσιών. Η μεταμόσχευση μαλλιών στην Hair Anaplasis γίνεται από μια πολύπειρη εξειδικευμένη ομάδα με επικεφαλή τον πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Χριστόπουλο, που έχει να επιδείξει άριστα αποτελέσματα και μια 20χρονη πορεία στο αντικείμενο της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών: από τι εξαρτάται η τελική τιμή

Το κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών εξαρτάται από 3 στοιχεία: την επιλογή πλαστικού χειρουργού και κλινικής, τον αριθμό τριχοθυλακίων που θα χρησιμοποιηθούν στην επέμβαση και τέλος από την τεχνική που θα εφαρμοστεί.

  1. Το πρώτο βήμα είναι η επιλογή της κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών καθώς και του εξειδικευμένου πλαστικού χειρουργού. Είναι συχνό το φαινόμενο στην Ελλάδα, τις επεμβάσεις να τις πραγματοποιούν γιατροί χωρίς εμπειρία και αρκετές φορές χωρίς να έχουν ολοκληρώσει την ιατρική ειδικότητα, ακόμα και μη γιατροί. Εκεί παρουσιάζονται δελεαστικές τιμές για όσους επιθυμούν το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Θα πρέπει να είναι όμως ξεκάθαρο ότι τελικά το κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών είναι μεγαλύτερο, καθώς πιθανότατα θα χρειαστεί μελλοντικά νέα διορθωτική συνεδρία. Η Hair Anaplasis έχει την εμπειρία, την εξειδίκευση για το φυσικότερο και καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Όλες οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται από τον πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Χριστόπουλο και την έμπειρη ομάδα του, σε συνδυασμό με το καλύτερο δυνατό τελικό κόστος.

  2. Το δεύτερο βήμα είναι ο αριθμός των τριχοθυλάκιων (όχι των τριχών!) που θα χρησιμοποιηθούν στη μεταμόσχευση μαλλιών. Στην περίπτωση μεγάλης συνεδρίας (πχ. mega session) το κόστος αυξάνει, καθώς είναι απαραίτητο σε τετοιες περιπτώσεις η εξειδικευμένη ομάδα να αποτελείται από περισσότερα άτομα και χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να ολοκληρωθεί η συνεδρία.

  3. Τέλος, ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού κόστους παίζει και η επιλογή της τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών που θα εφαρμοστεί. Οι βασικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι η FUE, η FUT-STRIP και ο συνδυασμός τους. Στην Hair Anaplasis παρουσιάζονται τα υπέρ και τα κατά κάθε τεχνικής και συστήνεται στο άτομο η καλύτερη εξατομικευμένη τεχνική. Και οι δύο τεχνικές είναι παγκοσμίως αποδεκτές από την ιατρική κοινότητα, η επιλογή γίνεται με βάση τα εξατομικευμένα χαρακτηριστικά του ατόμου και τις επιθυμίες του.

Ποια είναι η τελική τιμή για μεταμόσχευση μαλλιών;

Η τελική τιμή της μεταμόσχευσης μαλλιών καθορίζεται με ακρίβεια με την επίσκεψη στην κλινική Hair Anaplasis. Γίνεται με βάση τα χαρακτηριστικά της τριχοφυίας του κάθε ενδιαφερόμενου ατόμου, τον τρόπο ζωής του και τις επιθυμίες του.

Η τελική τιμή συμπεριλαμβάνει την ενημερωτική επίσκεψη, την επέμβαση από τον πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Χριστόπουλο και την εξειδικευμένη ομάδα του και την άμεση επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό για παρακολούθηση λίγες μέρες μετά την επέμβαση.

Στη Hair Anaplasis η ενημέρωση γίνεται από τον πλαστικό χειρουργό, ο οποίος θα πραγματοποιήσει τη διαδικασία, γι ‘αυτό γίνεται με επιστημονικά δεδομένα και ειλικρίνεια.

Η Hair Anaplasis παρέχει εξατομικευμένη μεταμόσχευση μαλλιών με βάση τις πλέον σύγχρονες ιατρικές προδιαγραφές για το φυσικότερο και πυκνότερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να δείτε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της κλινικής μας από τα περιστατικά του αρχείου μας.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει πλέον ευελιξία στους τρόπους πληρωμής. Οι οικονομικές επιλογές που έχει ο, η ενδιαφερόμενος-η είναι οι εξής:

  1.  Με μετρητά.
  2.  Με πιστωτική κάρτα
  3.  Με Ιδιωτική Ιατρική Ασφάλεια, εάν το συμβόλαιό σας καλύπτει την επέμβαση.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει στο 2106985678 για να προγραμματίσει το προσωπικό, ενημερωτικό ραντεβού με τον πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Χριστόπουλο και να συζητήσει μαζί του κάθε απορία και το τελικό κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών.