κείμενο του βίντεο

Η Hair Anaplasis είναι το εξειδικευμένο τμήμα μεταμόσχευσης μαλλιών του Κέντρου πλαστικής και αισθητικής χειρουργικής “Αισθητική Ανάπλαση”. Προσπάθεια μας είναι το θέμα των μαλλιών να μείνει σε καθαρά ιατρικά χέρια, διότι θεωρούμε ότι είναι υπόθεση αυστηρά ιατρική.

Ο ιατρικός τρόπος αντιμετώπισης δεν περιλαμβάνει μόνο την χειρουργική πράξη αλλά και την ενημέρωση, την μετέπειτα παρακολούθηση καθώς και την έρευνα. Ο γιατρός από την πρώτη στιγμή που θα εξετάσει το περιστατικό πρέπει να αποφασίσει την καταλληλότητα ή όχι της συγκεκριμένης περίπτωσης για την συγκεκριμένη επέμβαση.

Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος, με μεγάλη πείρα στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών εξηγεί:

“Στην ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία, το χαρακτηριστικό είναι ότι έχουμε απώλεια μαλλιών μπροστά ενώ έχουμε πολύ δυνατή τριχοφυΐα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Η διαδικασία της μικρομεταμόσχευσης μαλλιών είναι αρκετά απλή. Αυτό το οποίο κάνουμε στην μεταμόσχευση μαλλιών είναι να μεταφέρουμε ρίζες τριχών τα λεγόμενα τριχοθυλάκια από την μια περιοχή του κεφαλιού στην άλλη. Στην ουσία δεν μεταφέρουμε τις τρίχες, μεταφέρουμε την ρίζα της τρίχας η οποία ρίζα στο σημείο που θα μεταναστεύσει θα παράγει μια καινούργια τρίχα, μια τρίχα εξίσου δυνατή όπως στην περιοχή από όπου την πήραμε η οποία δεν θα πέσει ποτέ.”

Η αναδημιουργία της τριχοφυΐας απαιτεί απολυτή εξειδίκευση, δεξιοτεχνία, εμπειρία αλλά και καλλιτεχνική φύση. Η τεχνική που εφαρμόζουμε δίνει τέτοια φυσικότητα στο αποτέλεσμα ειδικά στην μπροστινή γραμμή τριχοφυΐας που κανένας μη ειδικός δεν θα καταλάβει την διαφορά. Οι βασικές αρχές της τεχνικής μας είναι αυτές της μικρομεταμόσχευσης όπως έχει καταξιωθεί και εφαρμόζεται παγκοσμίως. Θεωρούμε όμως ότι η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Στην Hair Anaplasis με το πέρασμα του χρόνου δεν αρκεστήκαμε μόνο στο να εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες τεχνικές αλλά καταφέραμε να τις εξελίξουμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε.

Η εφαρμογή γίνεται με τοπική αναισθησία, διαρκεί 3-4 ώρες και είναι ανώδυνη. Χιλιάδες ρίζες τριχών μεταφέρονται από το πίσω μέρος της κεφαλής στα σημεία που θέλουμε να καλύψουμε. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία το άτομο πηγαίνει στο σπίτι του. Το πρώτο λούσιμο θα γίνει την επόμενη μέρα.

Το βασικότερο ερώτημα είναι πιο είναι το τελικό αποτέλεσμα. Με την σωστή εφαρμογή της μεθόδου, είναι εφικτή μια θεαματική βελτίωση του τριχωτού και το σημαντικότερο με ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Τα μαλλιά στην νέα τους θέση μεγαλώνουν κανονικά και συμπεριφέρονται όπως πριν μεταφερθούν. Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι ιατρική πράξη και η ενημέρωση η εφαρμογή και η παρακολούθησή της πρέπει να γίνεται μόνο από τον εξειδικευμένο γιατρό.

Δεν είναι τυχαίο ότι το 85% των πελατών μας προέρχεται από άλλους ικανοποιημένους πελάτες μας για εμείς πιστεύουμε ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι το επιτυχημένο αποτέλεσμα και ο ικανοποιημένος πελάτης μεταμόσχευσης μαλλιών.