Ενημερωθείτε σωστά για τη μεταμόσχευση μαλλιών

Δείτε τα βίντεο του πλαστικού χειρουργού Dr. Χριστόπουλου MD & ενημερωθείτε
με τον καλύτερο τρόπο για τις διαδικασίες μεταμόσχευσης και εμφύτευσης μαλλιών!

Μεταμόσχευση μαλλιών με την Τεχνική FUE

Όλη η διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών με τη μέθοδο FUE για φυσικό αποτέλεσμα χωρίς.

Πως γίνεται η επέμβαση με τη μέθοδο FUE;

Πως γίνεται η μεταμόσχευση με τη μέθοδο FUE χωρίς ουλές. Βήμα-βήμα όλη η διαδικασία.

Κέντρο μεταμόσχευσης μαλλιών “Hair Anaplasis”

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια “Υπόθεση Αυστηρά Ιατρική”. Αν και είναι μια απλή διαδικασία της πλαστικής χειρουργικής έχει ιατρικούς κανόνες. Επιβάλλεται την ενημέρωση, την επέμβαση και το follow up να κάνει ο εξειδικευμένος ιατρός. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι φυσικό και να μην αναγνωρίζεται από το περιβάλλον του ατόμου. Στη Hair Anaplasis το μεγαλύτερο ποσοστό πελατών είναι άνθρωποι που τους έχει συστήσει κάποιος άλλος ευχαριστημένος πελάτης. Γιατί το καλό αποτέλεσμα είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Όλη η διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών βήμα-βήμα

Όλη η διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών από τον πλαστικό χειρουργό Θανάση Χριστόπουλο, βήμα-βήμα σε πραγματική μικρομεταμόσχευσης μαλλιών στον τηλεπαρουσιαστή Αλέξανδρο Πετρίδη.

Η διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών ζωντανά μέρος 1ο (1/3)

Όλη η διαδικασία της μικρομεταμόσχευσης μαλλιών από τον πλαστικό χειρουργό Θανάση Χριστόπουλο, βήμα-βήμα σε πραγματική μεταμόσχευσης μαλλιών στον τηλεπαρουσιαστή Αλέξανδρο Πετρίδη. ΜΕΡΟΣ 1ο (1/3). Η συγκριτική φωτογράφηση πριν τη διαδικασία, η προετοιμασία, ο σχεδιασμός της μπροστινής γραμμής τριχοφυίας, ο σχεδιασμός της περιοχής λήψης των μοσχευμάτων, ο έλεγχος της δότριας περιοχής.

Η διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών ζωντανά μέρος 2ο (2/3)

Όλη η διαδικασία της μικρομεταμόσχευσης μαλλιών από τον πλαστικό χειρουργό Θανάση Χριστόπουλο, βήμα-βήμα σε πραγματική μεταμόσχευσης μαλλιών στον τηλεπαρουσιαστή Αλέξανδρο Πετρίδη. ΜΕΡΟΣ 2ο (2/3). Η μπροστινή γραμμή τριχοφυίας, από που εξαρτάται το φυσικό αποτέλεσμα, tips για φυσικό αποτέλεσμα στη μεταμόσχευση μαλλιών, η δημιουργία των υποδοχών των μοσχευμάτων των νέων μαλλιών, η τοπική αναισθησία.

Η διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών ζωντανά μέρος 3ο (3/3)

Όλη η διαδικασία της μικρομεταμόσχευσης μαλλιών από τον πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Χριστόπουλο, βήμα-βήμα σε πραγματική μεταμόσχευσης μαλλιών στον τηλεπαρουσιαστή Αλέξανδρο Πετρίδη. ΜΕΡΟΣ 3ο (3/3). Η τοποθέτηση των μοσχευμάτων, η δημιουργία της μπροστινής γραμμής τριχοφυίας με φυσικό αποτέλεσμα, η αναμονή του αποτελέσματος.

Μεταμόσχευση Φρυδιών

Μια μικρή εισαγωγή στη μεταμόσχευση φρυδιών, από τον πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Χριστόπουλο.